2012. július 9., hétfő

Blog-keresztelő


Kedves barátaim!

Az elmúlt félévben sokszor beszélgettünk arról, hogy a nehezen működő OVI lapunk helyett jó lenne létrehozni egy nagyjából hasonló funkciót betöltő blogot. Ezt a blogot ezzel a mögöttes elképzeléssel hoztuk létre, vagyis azzal a céllal, hogy tanszékünk diákjainak és tanárainak közös életét – annak mindenféle tanulmányi, kutatási, társadalomkritikai és szabadidős eseményeit, megnyilvánulásait tükrözze. A pontosabb kitalálásához viszont mindannyiatok segítségére szükség van, hisz egy blog mégsem egy folyóirat. Jó volna tehát, ha az oviszerkesztoseg@gmail.com-ra megírnátok javaslataitokat-ötleteiteket a következő kérdésekre vonatkozóan:
     Miről szóljon, milyen típusú anyagokat tegyünk fel rá?
     Hogyan lássuk el a szerkesztését, folyamatos életben tartását?
     Mi legyen a neve? (a jelenlegi tehát csak egy ideiglenes név)

És addig is, amíg a fentiekről vitatkozunk, máris küldhettek:
o       beszámolókat-tudósításokat tanulmányi eseményekről (szakmai gyakorlatokról,  kirándulásokról, kutatásokról)
o       beszámolókat szakmai jellegű rendezvényekről ( konferenciákról, részképzésről, nyári egyetemről)
o       személyesebb társadalom-kritikai írásokat
o       olvasmány-élményeket, könyvismertetéseket

És bármi egyebet, amiről úgy gondoljátok, hogy tágan értett közösségünk tagjai örülnének neki. A közlésre szánt anyagokat egyelőre - amíg kialakul az Ovi Cafe szerkesztősége -  a kissdenes2000@yahoo.com-ra küldjétek.


Üdv,
Kiss Dénes

2 megjegyzés:

 1. Sziasztok Ovi Cafe-sok!

  Már O.V.I.-s koromban bíztam benne, hogy majd iskolásként is vissza-vissza "mehetek" kedves szocio-játékaink közé, akár így virtuálisan is. Én a 3 pilléres játszótér "véndiákos" (pillanatra analógiát váltva) szegletében szeretnék, tudnék pajtáskodni. Az oviszerkesztoseg@gmail.com-ot anno batyumba tettem, nap mint nap belekukkantok, az ovóbácsik, -nénik jelére várva. Hajrá Ovi Cafe! Maradt még pár O.V.I.-s hűtőmágnes, szívesen felajánlanék belőlük a végső név ki5lőjének :) üdv Mindenkinek, albert bea

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok,

  Gratulálok a bloghoz, örülök, hogy sikerül megvalósítani amiről beszélgettünk. A fent vázolt elképzelésekkel egyetértek. Habár a blog szerkesztésében nem fogok tudni részt venni, de abban szívesen segítek, hogy a különböző honlapjainkkal minél ügyesebben összekössük a blogot.

  Minden jót,
  Boti

  VálaszTörlés